Информация за доставка и връщане

                                                                                 КАК ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА?

 

Поръчаните от Вас продукти ще бъдат пакетирани и изпратени максимално бързо с наложен платеж. Това означава, че ще заплатите на куриера, който Ви достави поръчката, сумата на Вашата поръчка и разходите за доставката й. При получаването имате право да прегледате съдържанието на доставения Ви пакет.


Ние използваме услугите на куриерите на фирма ЕКОНТ за цялата страна.

В случай, че Ви е по-удобно или Вашето населено място е по-отдалечено, можете да дадете като адрес за получаване най-близкия до вас офис на фирма ЕКОНТ, като не забравяте да посочите име, фамилия и телефон за връзка.

                                                                                                       

                                                                                                     СРОК ЗА ДОСТАВКА


Срокът за изпращане на поръчаните артикули е до 3 работни дни, считано от деня на поръчката. Срокът за доставка, след тези три работни дни зависи от населеното място, в което се намирате.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИЯ ПРОДУКТ

(Право на отказ от покупка, съгласно Закона за защита на потребителите)

1.       Вие имате право да върнете закупения от Вас продукт в 14 дневен срок от датата на получаването му, като ние ще Ви възстановим сумата, на която сте го закупили, с изключение на разходите по доставката.

2.       Ако желаете, преди изтичането на 14 дневния срок, да върнете получен от www.etalon.bg  продукт, молим да ни уведомите накратко писмено за причините, като използвате нашия е-мейл shop@etalon.bg или формата за контакт, поместена на сайта. В писмото ни съобщете Кода(номера)  на продукта (ще го намерите на етикета му). Наш служител ще върне отговор по имейл със стойността за получаване и уточняване начина, по който ще се възстанови сумата.

3.       След това идете до офис на куриерска фирма ЕКОНТ и ни върнете продукта с наложен платеж на адрес : Варна 9000, фирма ЕКОНТ / офис Чайка/, за Мариан Петров, тел: 0878 66 55 37